40 anys, 40 raons

Política de privacitat

Aquesta Política de Privacitat estableix els termes en què la Generalitat de Catalunya / Institut Català del Sòl (INCASÒL) – NIF Q-0840001-B fa servir i protegeix la informació que els usuaris proporcionen quan fan ús del lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem omplir els camps d’informació personal per identificar-vos, ho fem amb la seguretat que només es faran servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el pas del temps o actualitzar-se, fet pel qual us recomanem i emfatitzen que reviseu contínuament aquesta pàgina per assegurar-vos que esteu d’acord amb els canvis.

Informació que s’hi recull

El nostre lloc web recollirà informació personal com és: nom, informació de contacte com l’adreça de correu electrònica i informació demogràfica. De la mateixa manera, quan sigui necessari es demanarà informació específica per processar una comanda o fer una entrega o per facturació.

Ús de la informació recollida

El lloc web fa servir la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes si és el cas, i millorar els productes i els serveis. És possible que rebeu correus electrònics periòdicament mitjançant el lloc web amb ofertes especials, productes nous i altra informació publicitària que considerem que és rellevant per a vosaltres o que us pot oferir beneficis. Aquests correus electrònics s’enviaran a l’adreça que ens faciliteu i que també podreu cancel·lar en qualsevol moment.

Generalitat de Catalunya / Institut Català del Sòl (INCASÒL) – NIF Q-0840001-B està fermament compromès en complir el compromís de mantenir la vostra informació de manera segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi ha cap accés no autoritzat.

Galetes

Una galeta fa referència a un fitxer que s’envia amb la finalitat de sol·licitar permís per desar-se a l’ordinador. Quan s’accepta aquest fitxer, es crea, i la galeta serveix llavors per tenir informació pel que fa al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció de les galetes és que gràcies a aquestes les webs poden reconèixer-vos individualment i oferir-vos el millor servei personalitzat de la web.

El lloc web fa servir galetes per poder identificar les pàgines que es visiten i amb quina freqüència. Aquesta informació es fa servir únicament per fer-ne una anàlisi estadístic i després la informació s’elimina de forma permanent. Podeu eliminar les galetes en qualsevol moment des del vostre ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, no donen accés a informació de l’ordinador ni de vosaltres, llevat que així ho vulgueu i la proporcioneu directament notícies. Podeu acceptar o declinar l’ús de les galetes, tot i que la majoria dels navegadors accepten galetes automàticament, ja que serveixen per tenir un servei web millor. També podeu canviar la configuració de l’ordinador per declinar les galetes. Si es declinen, és possible que no pugueu fer servir alguns dels nostres serveis.

Enllaços a terceres parts

El lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poden ser del vostre interès. Quan feu clic en aquests enllaços i abandoneu la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual us redirigiu i, per tant, no som responsables dels termes o la privacitat ni de la protecció de les vostres dades en aquests altres llocs de terceres parts. Aquests llocs esmentats estan subjectes a polítiques de privacitat pròpies, per la qual cosa és recomanable que les consulteu per confirmar que hi esteu d’acord.

Control de la informació personal

En qualsevol moment podeu restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que es proporciona al nostre lloc web. Cada vegada que se us sol·liciti omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, podeu marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En el cas que marqueu l’opció de rebre el butlletí o publicitat, ho podeu cancel·lar en tot moment.

Aquesta companyia no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que es recopila sense el vostre consentiment, llevat que així ho requereixi un jutge mitjançant una ordre judicial.

Generalitat de Catalunya / Institut Català del Sòl (INCASÒL) – NIF Q-0840001-B es reserva el dret de canviar els termes d’aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment.